• Majlis Rumah Terbuka Kepochi Sungguh

    Selesai sudah Majlis Rumah Terbuka di pejabat MamaEma..sungguh kepochi gituuu.. Kami di tempat kerja dah macam keluarga sendiri..Yealah, keluarga kami ini kecil.. pergi mana-mana bahagian memang akan selisih bahu lah.. Tema Ala-Ala Kampung So, semalam berbaju kurung lah MamaEma.. katanya tema ala kampung..so, kita jadi gadis kampung lah semalam.. dengan berbaju kurung biru. Baca: Deco-Deco Rumah Terbuka Tahun ini punya raya, tak ada kambing golek lagi.. Katering dari anak buah DEE.. pengacara tu. Ada Coffee Corner dan photographer yang mana setiap kali kami berposing depan kamera… terus gambar kami akan di print…on the spot dapat gambar… berebut lah haih…padahal semua dapat seorang satu….hehehe.. Ex-bos yang suka belanja, suka bagi nasihat…orang…

  • Deco-Deco Raya Untuk Open House Di Pejabat

    Assalamualaikum. Esok, ada open house. Sekarang masing-masing tengah sibuk deco-deco raya untuk open house di pejabat. Sejak tahun 2010, tempat kerja MamaEma buat open house. Esok untuk kali ketujuh dan kali pertama open house dengan Ketua Pengarah baru. Hope cuaca baik hari ini dan esok. MamaEma nak share Deco-Deco Raya yang pernah menghiasi open house di pejabat hasil dari rakan-rakan sekerja MamaEma. Memang kreatiflah mereka ni. Deco Raya Open House 2010 Deco raya tahun 2010, lebih utamakan hiasan pada meja makan. ada lebih 12 buah meja makan yang perlu dihiaskan setiap satu. 2011 Deco raya open house 2011 bertema raya di kampung. Siap ada basikal tua, vespa lama lagi.. 2012…