Logo KBBA
  • Akibat jatuh terhentak kepala dan muntah

    “Salam kak, Aqeel ni tak sihat. Dia muntah dah dua kali. Badan dia pun suam-suam” Terkejut bila lepas terima panggilan dari cikgu sekolah. Call FIL untuk ambil dulu Aqeel dan call mr.ery. Pecut kereta 120KM/j balik rumah. Tengok Aqeel dah bertukar baju. Pakai baju kakak Azwa. Moksu dia dah mandikan. Nampak Aqeel okey, cuma tak banyak cakap. “Adik sakit kat mana?”  . Dia cakap sakit kepala. Sempat tukar t-shirt dan seluar panjang bawa Aqeel ke PPUM dengan motor. Naik motor lagi cepat dan senang parking. First, mr.ery bawa ke satu bahagian untuk kakitangan PPUM. Selesai daftar dan terang serba sedikit sakit apa, disyorkan untuk bawa ke Klinik Pediatrik bagi scan…