Freeport A Famosa Outlet, Apa Yang Menarik Di Sini

Mandi kolam lagi ni…manalah tak terbakar kulit anak oii..stress mama ko ni anak weii. Tak sangka pula kat apartment pun ada kolam renangnya. Alang-alang anak pun dah nampak kolam, terus cakap “esok nak mandi sini”.. Bertabahlah mamanya. Esok, pagi-pagi ada senamrobik..tapi nampak ramai yang tak join..masih kepenatan agaknya.. masa inilah anak-anak lagi sekali terjun kolam..menggigil-gigil…

Menginap Di Apartment Blok 1 A Famosa Resort Melaka

Jenis Penginapan di A Famosa Resort. Dah kepenatan mandi dari pagi sampai petang.. hujan pun dah mula turun..apalagi mahu cari tempat beristirehat lah. Alang-alang dah boleh check-in, kemas-kemas barang terus cari tempat menginap di Condo D’Savoy.. Pelbagai jenis penginapan yang ada di sini antaranya hotel, villa, kondo dan apartment.   JTM telah menyediakan apartment untuk…