Mahu Jadi Sukarelawan Banjir Di Kelantan

Sukarelawan banjir di Kelantan. Nak tengok lokasi selepas banjir dan melawat mangsa-mangsa serta mengikut misi bantuan banjir di Kelantan. Boleh pergi facebook Raja Shamri. Teringin nak menjadi sukarelawan juga, tapi apakan daya selain jauh dan kini berbadan dua, hanya mampu berdoa, menderma dan menyebarkan sahaja. Menangis aku lihat gambar dan video keadaan selepas bencana di Facebook Raja Shamri ini. Allahuakbar.

Sebahagian status-status yang diupdate dari semasa ke semasa.

 

Sukarelawan Banjir Kelantan

Bantuan Banjir

Sukarelawan Banjir

 

Sukarelawan

Masjid Ibrahimi iaitu Masjid Besar di Pasir Puteh, Kelantan. My hometown. Jom kita balik minggu ini Mr.Ery?

About emarieys

Ema has written 1087 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

17 thoughts on “Mahu Jadi Sukarelawan Banjir Di Kelantan

  1. kalau tak mampu pergi takpe sis…kita leh bantu walaupun dari jauh. Memang sedih melihat gambar-gambar selepas banjir yang dikongsi di wall rakan-rakan fb. Semoga mereka semua tabah dan dilindungi.
    puteri kasih recently posted…Selamat Tahun Baru 2015My Profile

  2. Banjir nie memang memilukan. Macam tsunami kecil. Yang paling sedih pemulihan selepas banjir surut. Besar pahala yang turun jadi Sukarelawan. Semoga Allah bersama kamu dan mangsa banjir.

    Sila layari Aju@VitaSyopz blog untuk mengetahui update mengenai Promosi Triple Produk: Vivix, Alfalfa Complex dan VitaLea Children

  3. musibah banjir kali in lbh teruk dari tsunami . kat pahang pun masih yg anyak terkandas kat pusat pemindahan . dah tetu ambil masa berbulan untuk bantu mereka pulih … semoga keikhlasan rakyat malaysia membantu akan membawa barakah …
    Cetusan Minda recently posted…Ubat Gigi Banyak KegunaannyaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

CommentLuv badge