Sukarelawan banjir di Kelantan. Nak tengok lokasi selepas banjir dan melawat mangsa-mangsa serta mengikut misi bantuan banjir di Kelantan. Boleh pergi facebook Raja Shamri. Teringin nak menjadi sukarelawan juga, tapi apakan daya selain jauh dan kini berbadan dua, hanya mampu berdoa, menderma dan menyebarkan sahaja. Menangis aku lihat gambar dan video keadaan selepas bencana di Facebook Raja Shamri ini. Allahuakbar.

Sebahagian status-status yang diupdate dari semasa ke semasa.

 

Sukarelawan Banjir Kelantan

Bantuan Banjir

Sukarelawan Banjir

 

Sukarelawan

Masjid Ibrahimi iaitu Masjid Besar di Pasir Puteh, Kelantan. My hometown. Jom kita balik minggu ini Mr.Ery?

About emarieys

Ema has written 1063 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). ‘s’ di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

17 thoughts on “Mahu Jadi Sukarelawan Banjir Di Kelantan”

  1. Banjir nie memang memilukan. Macam tsunami kecil. Yang paling sedih pemulihan selepas banjir surut. Besar pahala yang turun jadi Sukarelawan. Semoga Allah bersama kamu dan mangsa banjir.

    Sila layari Aju@VitaSyopz blog untuk mengetahui update mengenai Promosi Triple Produk: Vivix, Alfalfa Complex dan VitaLea Children

  2. musibah banjir kali in lbh teruk dari tsunami . kat pahang pun masih yg anyak terkandas kat pusat pemindahan . dah tetu ambil masa berbulan untuk bantu mereka pulih … semoga keikhlasan rakyat malaysia membantu akan membawa barakah …
    Cetusan Minda recently posted…Ubat Gigi Banyak KegunaannyaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge