Logo KBBA

Assalamualaikum. Pernah tak korang alami time tengah drive, tetiba menyucuk gatal-gatal kat kaki. Kena gigit nyamuk. Boleh datangkan stress kan. Time drive itulah, nyamuk gatal pergi gigit kat kaki. Mulalah nak bongkok badan menggaru tempat gatal. Sampai terangkat kakilah nak menggaru. Sambil menggaru, sambil menyumpah seranah kat nyamuk. Keadaan seperti ini sebenarnya boleh membahayakan diri sendiri juga.

Pembersih Waazu Mujarab

Baru-baru ini, ada yang perkenalkan satu produk pembersih harian masa shooting model raya di UPM. Aku sambarlah sebotol untuk tengok keberkesanannya. Sekali tengok produk, macam cecair biasa dan bila spray pun macam air biasa. Tak ada bau, tak ada rasa. Tapi mujarab pembersih  ini luar biasa.

Masa kena gigit nyamuk tengah drive tu, punyalah nak garu terbongkok-bongkok badan tapi tetap tak hilang gatal pun. Aku yang hampir lupa ada botol spray pembersih waazu dalam handbag, terus aku ambil dan spray tempat yang gatal tu. Automatik hilang gatal. Lega. Sekali aku teringat nak spray kat nyamuk terus yang ada dalam kereta ni, manalah tahu nyamuk tu mampus. Hahaha. Geram sangat.

Pelbagai kegunaan semburan pembersih Waazu ini sebenarnya dan sesuai untuk semua dari bayi hingga orang tua. Antara kelebihan yang ada seperti senarai di dalam gambar bawah ni:

Tak sangka pula aku yang produk ni dah dikeluarkan sejak tahun 2015 lagi. Dan sekarang ke mana-mana sahaja aku pergi, aku akan bawa botol Waazu. Ada waazu, memudahkan kerja aku yang ada anak kecil ni. Korang boleh ke laman web Waazu sendiri http://waazu.my/ untuk baca testimoni dan macam mana cara untuk dapatkannya sebagai simpanan hari tua korang. Eh, salah..sebagai kegunaan harian korang.

About emarieys

Ema has written 1030 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

4 thoughts on “Semburan Pembersih Waazu Hilang Gigitan Nyamuk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge