Rumah/Bilik Selesa Untuk Pelajar Uitm Machang

Rumah / Bilik lebih selesa untuk pelajar Uitm Machang.

Untuk kos sewaan murah dan rendah, pelajar UiTM Machang boleh menyewa di rumah/bilik dari Haji Haris dan Hajah Maimunah. Maklumat terkini, Haji Haris telah menambah beberapa kemudahan untuk keselesaan para pelajar yang menginap di sini. Maklumat terdahulu boleh rujuk di sini.

Kawasan di halaman rumah sangat luas dan selesa. Boleh memuatkan 5 @ 6 buah kereta dalam satu masa.

Setiap bilik telah dihadkan kepada 2 orang sahaja. Lebih privacy dan selesa. Setiap bilik dilengkapi katil, meja, almari dan juga kipas.

Bilik air dan bilik mandi yang bersih serta mencukupi untuk menampung pelajar-pelajar dalam satu-satu masa. Tak ada istilah berebut atau menanti lama untuk tunggu giliran.

Terkini, tempat ampaian dan basuhan mesin basuh telah disediakan di luar belakang rumah.

Demi keselamatan para pelajar, pagar di sekeliling rumah telah dipasang.

 

 

Kemudahan tambahan : Free Wifi

Maklumat lanjut boleh hubungi:

Haji Haris : www.wasap.my/6013-6969279

Hajah Maimunah : www.wasap.my/6013-3110160

Panggilan terus kepada pemilik.

TEMPAT TERHAD.

About emarieys

Ema has written 1007 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

Comments

  1. Menarik…mesti ramai student yang apply nak sewa rumah ni kan..sewa pun agak murah..kalau kat KL dah lama SA sewa kat ema dah ni
    Suria Amanda recently posted…Dua Hari Indoor Team Building Yang AwesomeMy Profile

  2. Mar says:

    untung student sekarang dapat rumah macam tu
    JanjiKita
    Mar recently posted…SEGMEN HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKETMy Profile

  3. Bahrain says:

    terbaik.. memang sangat selesa sangat utk pelajar ni…semua kemudahakan ada. siap wifi lagi
    Bahrain recently posted…Vimax Penyebab Mati Pucuk Bukan Ubat KuatMy Profile

  4. raihanah says:

    memang untungla student uitm, rumah selesa gak

  5. selesa nya mcm ni.. untung pelajar uitm machang ni… siapa cepat dia dapat.. huhu
    Wan Syahida recently posted…Sibuknya Jadi Surirumah Bekerja!My Profile

  6. Wah, memang nampak sangat selesa dan sempurna buat student
    Noriza Abdul Rahman recently posted…Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!My Profile

  7. yang penting tempat tinggal selamat …

    kita berjaga-jaga sebelum terkena
    Hero Borneo recently posted…3 Tip Untuk Wakil Takaful Yang Baharu Boleh BerjayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge