Beli Produk Penjagaan Harian dan Kesihatan di Himalaya Wellness Boutique

Assalamualaikum. Tengah bercuti ke tu? Maklumlah cuti panjang minggu ni kan. Dari bosan tak ke mana-mana apa kata jom follow MamaEma. Tapi ke mana? Sebelum tu, layan video di bawah dulu…lepas tu subscribe terus. Eh. Okey, dah tahukan MamaEma ke mana. MamaEma dan anak-anak ke Himalaya Wellness Boutique nak cari produk penjagaan harian dan kesihatan.…

Shampoo Terbaik Untuk Wanita Bertudung Ada Di Hairdepot

Masalah yang selalu dihadapi bagi wanita bertudung adalah mencari shampoo rambut yang sesuai. Betul tak?  Bagi wanita, rambut ibarat mahkota yang perlu penjagaan rapi. Wanita bertudung akan merasa stress bila rambut mereka menghadapi masalah seperti kelemumur, keguguran rambut, rambut berbau ‘busuk’, kepala gatal dan sebagainya. Jadi, perlulah mencari shampoo yang sesuai untuk rambut bagi wanita…

Pencuci Pakaian Jenis Kepingan Film Bersih Dan Selamat

Assalamualaikum. Macam nak kerat dua jer badan. Kejap yang tu panggil, kejap yang ni panggil. Seluar pun dah longgar, tak makan tengahari lagi..eh, kurus ke? Badan memang tak cukup rehat. Dari balik Family Day di Cherating, sambung program di Hotel Quality, balik kampung sambut raya aidiladha dan lusa lagi sekali akan balik kampung. Baju-baju dalam…

Pengalaman Melepaskan Anak Penyu Di Pantai Cherating

Release Baby Turtle Aktiviti yang paling ditunggu-tunggu. Pengalaman sendiri untuk melepaskan anak-anak penyu. Kena hati-hati memegang anak penyu yer. Bukan boleh sebarangan pegang anak penyu ni, perlu pegangnya di sisi cengkerang. Hahaha, masa pegang anak penyu, rasa geli juga bila kakinya menggelepar kiri kanan. Tak sabar nak masuk laut yer penyu. Bila tersentuh kaki penyu…

Belajar Scuba Diving Dengan Muck Dive Kuantan

Scuba Diving with Muck Dive Kuantan, Pahang Beruntung tak kami? Selain dapat bermalam di hotel taraf lima bintang, tour ke tempat-tempat best, dapat makan sedap. malah dapat belajar tentang scuba lagi. Mana nak cari hari keluarga macam kami ni.. semua aktiviti-aktiviti disediakan memang terbaik sekali. Kami bertuah dapat ilmu tentang scuba dengan orang pengalaman seperti…

Telematch Activities and Mini Explorace Games

Sambutan hari keluarga semestinya perlu ada aktiviti telematch atau sukaneka. Kalau tak ada rasa macam tak lengkap hari keluarga yang dianjurkan. Betul tak? Tak kisahlah telematch ini untuk kanak-kanak atau dewasa, sekadar untuk kemeriahan dan suka-suka. Boleh juga mengeratkan tali silaturahim antara satu sama lain. Lebih-lebih lagi dari keluarga yang berlainan, tetapi dari kumpulan yang…

Apa Yang Best Sangat Produk Cosmoderm Ni.

Apa yang best sangat produk cosmoderm ni.. Bestlah..memang best dan sangat best. Macam mana nak describe erkh.. Korang cubalah yea, baru tahu. MamaEma memang pakai pencuci muka dari cosmoderm lah…tapi tak pernah share kat sini. Kali ini MamaEma nak share dengan korang. Cosmoderm juga sebagai sponsor di Hari Keluarga KBBA9 tau. Pihak Cosmoderm bermurah hati…