KBBA9 Family Fun Day at Legend Cherating Beach Resort…Ohsem

Anak balik sekolah semalam mengadu dia kena perli dengan kawan sekelas. “Hitamnya ko Azwa”..Terasa terus anak.. Alahai siannya. Penangan family day selang seminggu. Kalau minggu sudah family day JTM di Melaka, minggu ni family day KBBA9 di Cherating lah pula. Hari-hari anak-anak terjun kolam, mandi air laut tak kira pagi, tengahari, petang..nasib baik malam je…

Menginap Di Apartment Blok 1 A Famosa Resort Melaka

Jenis Penginapan di A Famosa Resort. Dah kepenatan mandi dari pagi sampai petang.. hujan pun dah mula turun..apalagi mahu cari tempat beristirehat lah. Alang-alang dah boleh check-in, kemas-kemas barang terus cari tempat menginap di Condo D’Savoy.. Pelbagai jenis penginapan yang ada di sini antaranya hotel, villa, kondo dan apartment.   JTM telah menyediakan apartment untuk…