Percutian Keluarga di Hatyai Thailand.

Hatyai lagi dan lagi. selagi tak habis gambar yang nak ditepek kat sini. Tak tahu nak cerita apa lagi. Layanlah gambar yang banyak ini. Semua gambar destinasi pada hari nak balik. Elok hari nak balik, tak ada hujan. cuaca mendung tunggu masa hujan nak turun.

hatyai cable car

Eh, kakak kenapa tegak semacam ni.

 

my family

 

patung buddha  Percutian Hatyai49  Percutian Hatyai50  Percutian Hatyai47  Percutian Hatyai45       posing gembira

Aku rasa akulah paling over posing. Naik ‘seh’ bila dengan adik-adik dan kawan-kawan mom yang happening ni.

 

Percutian Hatyai54

 

Langkawi dan Genting Highlands dah merasa naik cable car, tapi kat Hatyai ni tak ada siapa pun berani nak naik cable car.

 

Percutian Hatyai56
Percutian Hatyai44

 

Ada juga yang buat aksi. orang lain jalan kaki dia tahu berlari.

 

Percutian Hatyai42  Percutian Hatyai43Dia malu nak menangis tu!!!!

 

 

About emarieys

Ema has written 1061 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). ‘s’ di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

One thought on “Percutian Bersama Keluarga di Hatyai”

  1. Pingback: Trip to Songkhla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge