Susu Ibu Kurang Tip Penyusuan Kepada Ibu-Ibu Baru

Ibu-ibu yang tak dapat beri sepenuhnya susu badan pada bayi akan berasa gelisah dan resah. Dan pastinya akan rasa down sangat bila anak menangis kerana tidak cukup minum susu. Kita sebagai ibu, semestinya mahu berikan susu badan secara terus kepada anak lebih-lebih lagi yang baru lahir. Tip Penyusuan Kepada Ibu-Ibu Baru Kepada ibu-ibu yang pertama…

Freeport A Famosa Outlet, Apa Yang Menarik Di Sini

Mandi kolam lagi ni…manalah tak terbakar kulit anak oii..stress mama ko ni anak weii. Tak sangka pula kat apartment pun ada kolam renangnya. Alang-alang anak pun dah nampak kolam, terus cakap “esok nak mandi sini”.. Bertabahlah mamanya. Esok, pagi-pagi ada senamrobik..tapi nampak ramai yang tak join..masih kepenatan agaknya.. masa inilah anak-anak lagi sekali terjun kolam..menggigil-gigil…

Pencuci Pakaian Jenis Kepingan Film Bersih Dan Selamat

Assalamualaikum. Macam nak kerat dua jer badan. Kejap yang tu panggil, kejap yang ni panggil. Seluar pun dah longgar, tak makan tengahari lagi..eh, kurus ke? Badan memang tak cukup rehat. Dari balik Family Day di Cherating, sambung program di Hotel Quality, balik kampung sambut raya aidiladha dan lusa lagi sekali akan balik kampung. Baju-baju dalam…

Pengalaman Melepaskan Anak Penyu Di Pantai Cherating

Release Baby Turtle Aktiviti yang paling ditunggu-tunggu. Pengalaman sendiri untuk melepaskan anak-anak penyu. Kena hati-hati memegang anak penyu yer. Bukan boleh sebarangan pegang anak penyu ni, perlu pegangnya di sisi cengkerang. Hahaha, masa pegang anak penyu, rasa geli juga bila kakinya menggelepar kiri kanan. Tak sabar nak masuk laut yer penyu. Bila tersentuh kaki penyu…

Keropok Lekor Kemaman dan Pasar Ikan Segar

Aktiviti seterusnya diteruskan. Kali ini ke Kemaman, Terengganu. Sempadan antara Negeri Pahang dengan Negeri Terengganu. Selalu beli keropok lekor yang sudah siap dibungkus..siap dimasak dan siap digoreng lagi. Kali ini, kita beli keropok lekor yang dimasak di depan mata terus. Keropok Cap Intan Kami dibawa ke Keropok Cap Intan di Kampung Geliga, Kemaman. Pengalaman kali…