yang nie baru nak citer pasal si adik masa ‘open house’ kat sekolah kakak ni. dia asyik meragam saja. meragam dia sebab tidak sihat dan bertambah pulak dengan mata mengantuk kesan makan ubat demam dan selsema.api aku still jugak bawak dia bersama. kan tinggal dengan mr. ery lagilah teriak. malam sebelum asyik muntah2 saja.tapi bila tengok pada gambar kat bawah ni, macam orang sihat2 saja. berjalan sana berjalan sini. lepas saja aku bagi minum susu, terus dia macam orang sihat.

korang layanlah gambar2 yang aku letak kat sini erkh….

suka sangat main dengan cawan plastik tu. aku ambil marah pulak.

macam nie ke muka budak demam??

sangat suka bermain dengan pintu… mahu ditutup…dibuka…

tengah minum air dengan cawan kosong…

masa nie nampak kakak kat luar… terus mahu keluar jugak

tolak tarik kerusi tue

teringin nak buat persembahan jugak agaknya. terkial2 nak panjat tangga naik ke stage. kat sebelah nampak kakak terkinjal2 berlari…..

sampai saja kat rumah, niat nak tidurkan dulu si aqeel ni barulah aku sambung buat koktel untuk open house sendiri. tapi tidak juga mahu tidur padahal memang dah mengantuk sesangatnya… pastu aku mintalah mr. ery yang tengok2 kan aqeel nie… aku zass ke dapur sana.

sempat jugak mr. ery buat rambut pacak untuk aqeel.tapi tak tahan lama sebab pakai minyak johnson baby bukan minyak rambut.

About emarieys

Ema has written 1054 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge