Penginapan Di Hotel The Katerina, Batu Pahat Johor

Menginap di Hotel The Katerina, Batu Pahat, Johor.

Selama 4 hari 3 malam. Satu-satunya hotel yang agak besar di bandar Batu Pahat. Tak sangkalah Batu Pahat ada banyak shopping mall. Tapi langsung tak sempat nak meronda bandar Batu Pahat atau shopping mall ni. Nampak shopping mall pun masa datang dan gerak balik.

 

Selesa juga bilik penginapan di Hotel The Katerina. Kali ini, dapat bilik dengan dua katil single sebab berkongsi dengan rakan sekerja. Datang sini pun atas urusan kerja.

 

hotel-batu-pahat-7

 

Bilik mandi disediakan tab sekali. Tak sempat nak berendam pun dalam tab tu.

 
hotel-batu-pahat-5 

hotel-batu-pahat-6 

Bilik Penginapan.

Tak banyak beza dengan mana-mana bilik penginapan di hotel yang pernah mamaema pergi. semuanya sama. kecuali di hotel The Katerina ni, ada disediakan bilik menggosok baju setiap level. so, seterika tak disediakan di dalam setiap bilik. Kena pergi ke bilik khas untuk menggosok. Bilik khas pula di hujung sekali. Nasib baik dah bawa baju yang tak perlu digosok.

 

Okey baibai…

 

 

 

About emarieys

Ema has written 981 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

5 Comment

  1. Semasa zaman saya belajar dekat Parit Raja dulu..Hotel The Katerina ni lah hotel paling mewah yang ada dekat Batu Pahat.. masa tu takder lagi shopping mall besar macam sekarang ni.. yang ada masa tu cuma the summit jer lah.
    anuar recently posted…Komisyen affiliate Pertama Program Serius MediaMy Profile

  2. Nampak selesa hotelnya…
    best betul bekerja sambil menginap hotel2
    Hairul HIssam recently posted…UbaT Tidur Islamic Terbaik Dari Pengalaman. Komen Peniaga Kek Tentang Video Rahsia KekMy Profile

  3. ya.. hotel ni nampak selesa..
    riangria recently posted…6 PUNCA UTAMA BERLAKUNYA MIGRAINMy Profile

  4. sekarang dah banyak hotel yang selesa kan….x kisah kat mana- mana pun
    Suria Amanda recently posted…TIPS ELAKKAN TEKANAN KETIKA MELANCONGMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge