Lokasi Percutian Umang-Umang Chalet Melaka Best

Lokasi Percutian Umang-Umang Chalet Melaka Best.   Sabtu lepas mamaema sekeluarga ke Melaka. Family day rakan kerja Mr.Ery. Setiap tahun team kerja Mr.Ery akan buat family day. Awal tahun mula collection untuk rancang pergi bercuti ramai-ramai. Geraklah kami sekeluarga lebih kurang jam 10pagi. singgah RnR untuk sarapan. Masing-masing tak gerak sama. Terus jumpa di sana. […]

Anniversary 11 Tahun

Anniversary yang ke-11. Sempoi sambut anniversary tahun ini. Masing-masing pakai t-shirt dengan muka kusut masai badan berlengah tak mandi lagi.. nak buat camana baru sampai dari KL.  Terima kasih cikngah dan ciksu beli kek untuk kaklong dia. Potong kek sambil berdukung Ayra yang tengah teriak siap teresak-esak. celik mata bunyi bising memang terkejutlah dia. Mula […]

Family Raya 2015

 Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Macam mana raya korang? Layan kat facebook macam-macam fesyen dan tema warnanya. Aku tak nak kongsi kat fb, nak kongsi kat blog je. Tema pilihan kaler purple gelap. Inipun last minute cari. Mr.ery plan nak pakai jubah tapi aku yang suruh beli sepasang baju melayu biar sama […]

Sijil Siapa Lagi Cantik

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang sudah selesai semalam. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Terima kasih atas ucapan tahniah dari anda semua. Terima kasih banyak. Terharu. Entri sebelum ini aku ada maklumkan bahawa ini adalah rezeki berganda kami kan. Ya, rezeki berganda kerana aku dan mr.ery telah diberi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) bagi tahun yang sama tetapi organisasi yang […]