Logo KBBA

Selesai sudah Majlis Rumah Terbuka di pejabat MamaEma..sungguh kepochi gituuu.. Kami di tempat kerja dah macam keluarga sendiri..Yealah, keluarga kami ini kecil.. pergi mana-mana bahagian memang akan selisih bahu lah..

Tema Ala-Ala Kampung

So, semalam berbaju kurung lah MamaEma.. katanya tema ala kampung..so, kita jadi gadis kampung lah semalam.. dengan berbaju kurung biru.

Baca: Deco-Deco Rumah Terbuka

With SUB PSM…Kot dapat pergi posting ke

Tahun ini punya raya, tak ada kambing golek lagi.. Katering dari anak buah DEE.. pengacara tu. Ada Coffee Corner dan photographer yang mana setiap kali kami berposing depan kamera… terus gambar kami akan di print…on the spot dapat gambar… berebut lah haih…padahal semua dapat seorang satu….hehehe..

Coffee Corner ikut sini yer.

Ex-bos yang suka belanja, suka bagi nasihat…orang lama yang banyak pengalaman..tahun lepas pencen…. Katanya “Dia enjoy layan hari-hari pencen.. tak ada jem, tak perlu bangun pagi..tak perlu pergi meeting… nak pergi holiday saja”

. With ex-boss… dah pencen.

Selesai sudah…tapi selagi syawal belum habis.. selagi itu masih beraya.. Hujung minggu ni ada jemputan ke rumah terbuka… Jawabnya, gantung kuali lagi lah yer..

Eh kejap, dah lupa nak tulis apa ni…sambil menaip entri..sambil post gambar-gambar dalam group whatsapp…semalam sempat buatkan video sekali.. bila dah tunjuk,ramai pula yang nak.. dalam whatsapp ada time limit..so terpaksa hantar part by part.. Okeylah, sampai sini saja Rumah Terbuka tahun ini..InshaALLAH, tahun depan buat lagi..

 

About emarieys

Ema has written 1030 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

5 thoughts on “Majlis Rumah Terbuka Kepochi Sungguh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge