Berpiknik Pasang Khemah Di Hari Minggu Kat Pantai Bagan Lalang, Sepang

Masuk kali kedua  MamaEma berpiknik pasang khemah kat Pantai Bagan Lalang, Sepang. Dulu, bermalam 1 malam, tapi kali ini tak bermalam. Pergi awal pagi petangnya balik rumah. Time tengahari memang kena bertahan dengan cuaca panas. Lepas jam 2.00 petang, baru rasa sejuk anginnya. Tapi badan memang melekitlah.     Pantai Bagan Lalang, Sepang. Macam biasa…

Tuai Madu Kelulut

Rajin cik abang tuai madu. Tuai madu kelulut tak apa, tuai madu lain please jangan sekali. Masa balik kampung jer boleh layan madu kelulut ni. Begini rupanya sarang madu kelulut. Aku sendiri tak pernah tengok sarang dia. Kiranya yang ni sarang dia menjadi la…dapat tuai hasil. Ada yang tak menjadi, sarang tak naik. Jangan duk…

Anniversary 11 Tahun

Anniversary yang ke-11. Sempoi sambut anniversary tahun ini. Masing-masing pakai t-shirt dengan muka kusut masai badan berlengah tak mandi lagi.. nak buat camana baru sampai dari KL.  Terima kasih cikngah dan ciksu beli kek untuk kaklong dia. Potong kek sambil berdukung Ayra yang tengah teriak siap teresak-esak. celik mata bunyi bising memang terkejutlah dia. Mula…