Kelab Blogger Ben Ashaari Capai Impian Mereka

Wah, untungnya mereka. Seronoknya mereka…pergi bercuti ke luar negara atas tiket blogger dan semuanya ditanggung. Bukan calang-calang negara, ke Australia lagi. Tahniah untuk mereka. Dan tahniah untuk Ben Ashaari selaku founder KBBA9 sendiri. Jeles tengok mereka happy-happy di sana. Hari ini turn  mereka, esok-esok ada rezeki untuk yang lain merasainya juga.

 

Projek Kembara KBBA9

Projek Kembara KBBA9 kali ini ditaja oleh Ayden Averroes Travel.  Agensi yang sangat dipercayai dan menyediakan pakej yang giler murah untuk korang pergi bercuti. Aku sendiri dah aim pakej ke Bali. Kadang-kadang nak pilih pakej-pakej yang murah, aku takut. Takut kena tipu. Aku ada baca review mereka yang tertipu dengan agensi yang tawarkan pakej percutian murah ni. Hari nak berlepas, tak nampak batang hidung pihak agensi. Tapi dengan Ayden Averroes Travel jangan risau dan memang terjamin sangatlah. Semua bagi review terbaik. Boleh skodeng di facebook Ayden Averroes Travel atau Pakej Murah Murah Kak Joyah.

Tengok percutian blogger Ujang dan Daus selama 5H4M di Australia, terus tak jadi ke Bali, nak pergi Australia lah.  Korang doa-doa kat aku untuk capai impian aku ke luar negara juga. Aku ada minta dengan ujang bawa balik seekor kangaroo. katanya ada bawa balik, tapi tak tahu masih hidup ke tak lagi tu.

 

 

 

Ada shopping untuk akak tak ni?

 

 

 

 

 

 

Okey laa..okey lah.. lagi banyak aku letak gambar lagi buat hati memberontak nak pergi juga. Cukup-cukuplah layan gambar dan video kat facebook korang erkh. Lepas ni, team lain ke Korea pula..ceewah, akan jumpa Lim Min Ho ke? Siapa Lim Min Hoo ni, aku sendiri tak kenal. tapi kalau tanya anak, mesti dia tahu…peminta Korea budak tu.

 

About emarieys

Ema has written 1054 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

2 thoughts on “Capai Impian Dengan Kelab Blogger Ben Ashaari, Kembara KBBA9 Ke Luar Negara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge