Logo KBBA

 

Orang perempuan yang malas-malas nak touch-up makeup, pakai foundation jer lah. Sekarang memang banyak foundation ada di pasaran. Mana-mana yang sesuai dengan kulit itu yang korang pilihkan. Tapi nak jumpa yang sesuai dengan kulit sanggup ke berhabis duit beli produk semata-mata nak test kan.

 

Flawless Foundation C3 Dari Beauline Cosmetic.

Kenapa pilih C3? Apa kelebihan pada foundation C3 nie. Ini kelebihan bila pakai foundation C3.

  • Membantu tutup parut jerawat, jeragat serta tona warna kulit tidak sekata.
  • Membantu mengawal kadar minyak pada wajah
  • Tahan selama 10 jam
  • Tidak melekit
  • Tidak melekat pada tudung sebab meresap terus pada kulit
  • Tahan selama 10 jam
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mudah dicuci
  • Sangat ringan dan mudah digunakan serta tidak bertompok
  • Satu bekas tahan 4 hingga 5 bulan

 

 

Setakat hari ini, foundation C3 cuma keluarkan bekas yang beratnya 10gram (gambar sebelah kiri), dan akan datang akan keluarkan dalam bekas yang beratnya 5gram. Orang akan tengok pada gambar, macam kecil. So, MamaEma letakkan beza botol antara 10gram dan 5gram. Barulah dapat buat perbandingankan.

 

 

Ada juga yang pertikaikan isi foundation sikit. Itu adatlah orang akan pertikai bila tak nampak dengan jelas. Di sini, MamaEma buktikan isi  dalam bekas yea. Isi pun penuh bukan separuh sepertimana yang diwarwarkan.

 

2 botol warna yang berbeza

2 botol warna yang berbeza iaitu warna silver dan warna gold. Tak ada perbezaan ketara pada isi foundation C3. Yang mana berkenan botol warna gold, ambil gold, yang mana berkenan botol warna silver, ambil silver. Cantik di mata pada warna botol, itu saja sebabnya.

 

 

Konsep Beli 1 percuma 2

Yang bagusnya, setiap pembelian foundation C3 akan diberi 2 gift secara percuma. Contoh : span,eyeliner atau eyebrown. Postage juga adalah PERCUMA. Anda cuma bayar harga pembelian sahaja.

 

 

Testimoni dari pengguna

Kebanyakkan testimoni dari pengguna yang diterima terus berminat untuk menjadi  agent sah foundation c3 selepas mencuba sendiri. Banyak lagi testimoni-testimoni  dari customer yang dah mencubanya. Boleh baca kat SINI.

 

 

Cara untuk dapatkan C3

Bagi orang-orang negeri Kelantan, bolehlah terus ke stokis Beauline Cosmetic di Bangunan Mara, Pasir Puteh, Kelantan atau layari laman web http://www.beaulinecosmetic.com/ . Bagi negeri-negeri lain, boleh contact terus agent-agent sah yer. Agent-agent sah boleh dapatkannya di SINI.

Agent sah Kuala Lumpur, boleh contact MamaEma. Mari sini MamaEma kasi calit sikit.

 

About emarieys

Ema has written 1030 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

3 thoughts on “Foundation C3 Calit-Calit Terus Cantik Dari Beauline Cosmetic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge