Logo KBBA

Assalamualaikum. Esok, ada open house. Sekarang masing-masing tengah sibuk deco-deco raya untuk open house di pejabat. Sejak tahun 2010, tempat kerja MamaEma buat open house. Esok untuk kali ketujuh dan kali pertama open house dengan Ketua Pengarah baru. Hope cuaca baik hari ini dan esok.

MamaEma nak share Deco-Deco Raya yang pernah menghiasi open house di pejabat hasil dari rakan-rakan sekerja MamaEma. Memang kreatiflah mereka ni.

Deco Raya Open House 2010

Deco raya tahun 2010, lebih utamakan hiasan pada meja makan. ada lebih 12 buah meja makan yang perlu dihiaskan setiap satu.

2011

Deco raya open house 2011 bertema raya di kampung. Siap ada basikal tua, vespa lama lagi..

2012

2013

2014

Tahun 2014 disambut bersama dengan ulangtahun penubuhan pejabat MamaEma yang 10-tahun.

Time ni MamaEma tak berapa sihat, tengah loya-loya…mengandungkan Ayra Sufia.

2015

2016

Deco-Deco Raya Open House untuk esok masih belum siap. Jadi, kenalah tunggu esok. Tak sabar nak jumpa bos-bos yang pernah berkhidmat kat sini. ada yang dah pencen dan ada yang dah kembali ke tempat kerja hakiki…

 

About emarieys

Ema has written 1030 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

11 thoughts on “Deco-Deco Raya Untuk Open House Di Pejabat”

  1. Salam ukhuwah MamaEma. Setiap tahun pastinya acara deco raya menjadi saat yang dinantikan semua rakan sepejabat MamaEma. Kemeriahan pun jelas diterjemahkan melalui gambar yang dipaparkan. Semoga ukhuwah bertambah erat.
    Gum Arabic Al-Manna recently posted…Al-Manna AmeerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge