• Rumah Sewa Lengkap Perabot, Masuk Rumah Bawa Kelengkapan Diri Sahaja

    Assalamualaikum. Beruntung budak sekarang ni. Sewa rumah semua kelengkapan disediakan. Teringat masa MamaEma belajar di Kuantan dulu, semester 1 tinggal di asrama… semester kedua dan sampai habis dah kena tinggal di luar. Kena cari rumah sewa. Dapat rumah sewa, tapi kelengkapan sendiri carikan. Dulu, beli almari plastik yang ada zip panjang depan untuk simpan baju. Bertahanlah beberapa bulan, lepas tu koyaklah..zip rosaklah..kayu dalam melengkong lah.. tak pasal-pasal kena cari lain.. Tidur pun atas hamparan kain toto jer.. TV ke, mesin basuh ke, dapur ke..walau kipas sekalipun kena cari sendiri.. share-share dengan penyewa lain untuk beli. Casa Emarieys Lengkap Perabot Sedikit demi sedikit dah dilengkapi perabot ke Casa Emarieys. Balik beraya…

  • Rumah Sewa Untuk Pelajar Perempuan UiTM Machang

    Assalamualaikum. Alhamdulillah, Casa Emarieys dah dilengkapi dengan perabot. Dua hari cuti hari minggu pulun tenaga hanya untuk Casa Emarieys ini. Gerak dari KL selepas habis event, jumpanya hari sabtu siang terus ke malam dan hari ahad esoknya..bergerak balik semula ke KL. Nasib baik ada minuman tenaga yang baru dilancarkan ini iaitu KOPI BADANG menemani sepanjang perjalanan kami. Kelengkapan Dalam Rumah Kelengkapan terkini yang telah dimasukkan ke Casa Emarieys adalah seperti berikut: Kipas setiap bilik Lampu dalam rumah dan luar rumah Katil single bagi setiap orang Tilam bagi setiap orang Sofa dan Bean bags Meja makan Almari TV Set lengkap meja makan Penyidai pakaian Rak pinggan          …