Cara Hilangkan Kesan Pelekat Roadtax. Petang-petang begini, hari ini nak kongsikan satu tips untuk hilangkan kesan gam pelekat roadtax kereta atau sticker. Buruknya pandangan bila nampak ada kesan gam melekat di cermin kereta kan. Ada yang sanggup lekat roadtax baru di bahagian lain. Kesan yang lama tinggal begitu sahaja.

Pelekat Kereta

Caranya sangat mudah. Hanya spray minyak wangi pada kain buruk dan terus gosok pada gam yang melekat tu. Kalau dah agak lama, kesan pelekat ni kadang-kadang ada degilnya.kenalah tenyeh kuat-kuat. Okey, itu sahaja tips untuk up kan entri hari ini.. omak sibuk sikit.

About emarieys

Ema has written 1064 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). ‘s’ di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

20 thoughts on “Cara Hilangkan Kesan Pelekat Roadtax”

  1. Saya ada terbaca juga tapi belum pernah buat lagi yang ini. Takda masa ^_^

    Saya pun kena. Selama ni takda masalah pun lekat direct aje kat cermin kereta. Boleh pulak last year punya tak nak tanggal elok-elok. Saya pernah guna spray 4WD tu, jenuh menyental kasi tanggal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge