Hostel Haji Haris Perkhidmatan Wifi Disediakan

Assalamulaikum. Okey, Hostel Haji Haris ini adalah kepunyaan keluarga mertua MamaEma. Bisnes mereka selepas abah pencen. Hostel Haji Haris diberi nama sempena nama abah. Hostel ini menyediakan penginapan bagi pelajar perempuan sahaja di UiTM Machang, Kelantan.  Turut menjadi pilihan pelajar untuk menginap kerana disediakan kemudahan-kemudahan asas yang lengkap dan ditambah pula adanya kemudahan wifi. Kemudahan…

Orang Kelantan Suka Berniaga Dan Ini Perniagaan Mereka

Assalamualaikum. Orang Kelantan Suka Berniaga Betul ke orang Kelantan ini suka sangat berniaga? Siapa-siapa yang pernah pergi Pasar Siti Khadijah, majoriti peniaga adalah wanita kan. MamaEma sendiri pun dah lama tak pergi sana. Balik Kelantan memang jarang sangatlah pergi Kota Bharu. Orang Kelantan memang suka berniaga, tak kira berniaga sepenuh masa mahupun part-time. Macam MamaEma…

Foundation C3 Calit-Calit Terus Cantik Dari Beauline Cosmetic

  Orang perempuan yang malas-malas nak touch-up makeup, pakai foundation jer lah. Sekarang memang banyak foundation ada di pasaran. Mana-mana yang sesuai dengan kulit itu yang korang pilihkan. Tapi nak jumpa yang sesuai dengan kulit sanggup ke berhabis duit beli produk semata-mata nak test kan.   Flawless Foundation C3 Dari Beauline Cosmetic. Kenapa pilih C3?…