Assalamualaikum. Wah, sudah petang, dah nak balik ni. Memandangkan esok lusa hari minggu belum tentu ada post terbaru. So, laju-laju MamaEma create story untuk nampak blog EmarieysDotCom ter update lah kan. Tak ada yang menarik pun. Esok hari minggu kan..apa plan korang?

Baju Hari Keluarga

Esok, MamaEma ke Melaka. Melaka tu luas MamaEma oiii…ke mana tu? Tunggu sajalah kat mana tempatnya? Hahahaha.. Ada family day belah Mr. Ery. So, kita follow sajalah. Baju pun dah dapat ni..tak sabar nak pakai. Baru minggu lepas ambil saiz, semalam dah siap baju.. cepat sungguh production dari….alahai lupa pula nama syarikat ni..tahu nama tuannya…Megat. Nanti-nanti MamaEma bagitahu yer.. Dah siap cuci pun malam tadi..

Hari Lahir Abang

Laa…lupa lagi satu benda penting..Dah tua MamaEma ni. Esok, anak lelaki punya hari lahir yang ke-8. Kesiannya, tak ada kek pun. Dahlah masa hari lahir kakak azwa 19 Julai lepas pun tak ada majlis…tak ada kek. MamaEma pernah cakap kat kakak nanti kita sambut sekali dengan abang.. sebab beza 3 minggu saja… pasti mereka kecewa kan..

Selamat hari lahir abang

 

So, balik nanti MamaEma cakaplah elok-elok kat mereka. Bawa ke Melaka esok kira sebagai hadiah untuk korang berdua lah. Agak-agak mereka boleh terima tak? Apa pendapat korang?

 

About emarieys

Ema has written 1064 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). ‘s’ di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

5 thoughts on “Baju Family Day Semua Saiz Ada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge