Logo KBBA

Rumah Sewa Untuk Pelajar Perempuan UiTM Machang

Assalamualaikum. Alhamdulillah, Casa Emarieys dah dilengkapi dengan perabot. Dua hari cuti hari minggu pulun tenaga hanya untuk Casa Emarieys ini. Gerak dari KL selepas habis event, jumpanya hari sabtu siang terus ke malam dan hari ahad esoknya..bergerak balik semula ke KL. Nasib baik ada minuman tenaga yang baru dilancarkan ini iaitu KOPI BADANG menemani sepanjang…

Minyak Pelincir Polytron

Minyak Polytron ni sejenis minyak pelincir untuk kenderaan dan jentera. Hal-hal pasal kereta memang failed. Tahu start enjin, kereta hidup, tekan minyak terus jalan. Yang selalu perati kat dashboard, meter air dan meter minyak je. Dah namanya pemandu perempuan. Datang bengkel anjuran Kelab Blogger Ben Ashaari, wakil Polytron Melaka turun padang. Bagi penerangan dan demo…

Koleksi Tudung Terkini

Koleksi tudung terkini yang menjadi pilihan untuk imej muslimah. Imej Muslimah yang baik adalah bukan sahaja ditonjolkan melalui perbuatan dan pembawakan diri semata-mata. Namun ianya turut dapat diperlihatkan melalui cara pemakaian seseorang itu ketika berada di tempat awam. Wanita yang berhijab sering kali mendapat perhatian dan dipandang tinggi kerana mereka membawa penampilan yang penuh sopan…

Mereka Istimewa Fizi Dan Ahmad Pelakon Iklan Raya Bernas

Seronok dengar suara mereka dari radio Hot Fm pagi tadi.. Sayu sehingga menitis airmata mendengar suara mereka di konti. Mereka sangat istimewa…bangga dengan mereka berdua. Tahniah untuk BERNAS yang berjaya membuat iklan yang sangat menusuk jiwa Hati yang keras pun boleh rasa kesayuannya. Sumber Gambar : FB Hot FM

Bengkel Lam Soon Naturel Organic Extra Virgin Olive Oil

As Salam Semua! Masih ingat entry anak-anak ema berpakaian macam chef tu? Now, ema nak story pengalaman pertama kali ema sebagai blogger menghadiri bengkel Naturel Organic Extra Virgin Olive Oil bertempat di Senses Restaurant, Hilton Hotel Kuala Lumpur. Bengkel ini akan menunjukkan cara-cara membuat roti dan memasak sarapan pagi yang berkhasiat bersama Chef Michael Elfwing,…

Kenal tak?

Akhbar Keluaran Harian Metro Mereka bertiga ini adalah bapa saudara (pok mudo) dan isteri (mok mudo) serta sepupu (Ada) mr.ery Wah, Tahniah diucapkan Akhbar Metro keluaran Selasa 1 Mei 2012 Lebih-lebih lagi tahniah diucapkan kepada ADA yang kini telah berbadan dua setelah hampir menunggu beberapa tahun.. Alhamdulillah, rezeki dari ALLAH…. p/s : nasi ema adalah…